Målgruppe

Får du det bedste ud af dit liv?

Målgruppe

Hvem søger en hypnoterapeut?

Alle der har behov for at få løst en psykologisk udfordring der påvirker ens tanke eller handlingsmønster i en sådan grad at det hæmmer dagligdagen eller bestemte situationer. De der har et ønske om at forbedre eller udvikle egen adfærd og tankebaner til at nå ønskede mål.

Det bedste resultat er ofte hypnoterapi kombineret med samtaleterapi. 

Hypnose som behandling!

Hovedpine og smerter 

Har du tænkt over at den fysiske smerte, hovedpine eller migræne som du fik i barndommen eller som pludselig dukkede op senere i livet kunne skyldes en fødselsmæssig oplevelse som ligger og er ubearbejdet.

Din underbevidsthed forsøger at fortælle dig hvis der er noget som ikke er følelsesmæssigt bearbejdet. Desværre har din underbevidsthed ikke et klart sprog så den kan sige i ord til dig hvad du skal gøre noget ved. Men underbevidstheden kontrollerer centralnervesystemet og din krop, hvilket betyder at du kan få besked via din krop at noget er galt.

Det betyder at når vi går og har ondt et eller andet sted, så er det sindets måde at fortælle dig på at du skal bringe din opmærksomhed indad mod dig selv. Lad være med at acceptere en ubehagelig tilstand. Lige så pludseligt kan det forsvinde når årsagen bliver afdækket og den følelses-mæssige gåde er løst.

Koncentration, selvtillid og selvværd 

Har du koncentrationsbesvær, så kan hypnose være en mulighed for at styrke din evne til at koncentrere dig. Der er en årsag til hvorfor din opmærksomhed forsvinder fra det du bevidst forsøger at koncentrere dig om. Ved hypnose kan vi finde årsagen og du vil igen kunne blive koncentreret og fokuseret på de ting som interesserer dig.

Der er forskel på selvtillid og selvværd. Selvtillid er de ting vi har tilegnet os gennem hvad vi hat lært i livet. Den ”faglige” del. Mens selvværd er den person vi er. De holdninger og personlige egenskaber som vi indeholder. Selvværd er den personlige del.

Har du oplevet følelsen af at folk retter personlige ”angreb” mod dig – så er det muligt at du opfatter situationen med dit selvværd i stedet for din selvtillid. Hypnose kan øge selvværdet som igen øger muligheden for at øge selvtilliden.

Stress, eksamensskræk m.m. 

Har du nogensinde følt dig stresset og udkørt? Der er mange ting der skal laves, ordens, men hvad skal jeg starte med og hvordan skal jeg komme igennem opgaverne. Eller du ved du har læst – studeret – alt er i orden, men du er så nervøs for hvordan det skal gå at du fuldstændigt blokerer mentalt når du skal præstere.

Med hypnose kan du få ændret de underbevidste tankemønstre og opfattelser som hindrer dig i at nå dit egentlige mål. Ofte er vi ofre for gamle følelser og forestillinger om hvordan ting bør være.


Fobier og angst

Har du oplevet at dine hænder begynder at blive klamme, du sveder, føler a du gerne vil væk fra den situation du er i? En fobi er en kraftig form for indlæring, der sikrer en person mod en bestemt oplevelse. Desværre er det ofte sådan at vi ikke rationelt kan sige til os selv at vi ikke længere ønsker at have den indlæring mere da der er indlært underbevidst. Via hypnose ændres den tidligere indlæring – sikkerhedssystemet fjernes – og du vil ikke længere være begrænset i dine tanker og handlinger.

De fleste former for angst eller angst for angsten kan ændres ved hypnose. Du er ikke født med angst. Der er en årsag til at angsten kommer. Den årsag kan afdækkes og ændres ved hypnose.

Vægttab

Der er flere komplicerede problemstillinger omkring det at tabe sig. Det er en grund til at du ikke kan lade være med at spise, tager på i vægt og har svært ved at tabe dig. Når du spiser for meget kan det skyldes at der i din underbevidsthed ligger forskellige følelser, der fortæller dig, at hvis du spiser, genopretter du din ligevægt og undertrykker forskellige negative følelser. Du har med andre ord lært dig selv, at spisning er lig med at falde til ro. Men, som du ved – bedre end nogen anden er virkningen der kun, når du spiser.

Rygning og dårlige vaner

Din krop har aldrig haft lyst eller behov for at ryge. Før du begyndte med at ryge var din krop fint tilfreds uden du røg og du gjorde alt uden at ryge. Rygning er kun en dårlig vane. Alle vaner ændres hurtigt med hypnose. Man kan både fjerne dårlige vaner og skabe gode vaner. Der vil ikke være nogen tanker om trang, ubehag, irritation eller rastløshed. Du vil være rolig, afslappet og få et bedre overblik.

Har du en udfordring der ikke er nævnt, så er du velkommen til at kontakte mig.

Anette Kollerup Kampmann

Certificeret Hypnotisør,  Hypnoterapeut, Coach

samt Psykoterapeut

Medlem af NGH USA og 

NGH Danmark

Øreakupunktør fra Akupunkturakademiet

(RAB) Registreret Alternativ Behandler