Børn og Hypnose

Får du det bedste ud af dit liv?

Børn og hypnose

Barnet skal være fyldt 6 år.

Jeg er så heldig at jeg altid har haft utroligt let ved at skabe tillid, hvilket efter min mening, er en af grundpillerne for at behandlingen skal lykkes. Inden behandlingen har jeg som udgangspunkt altid en grundig samtale med en af forældrene over telefonen, derefter bruger jeg god tid til at tale med barnet og mindst en forælder, inden behandlingen går i gang. Dette sikre at der er skabt den nødvendige tryghed som er helt afgørende for et godt resultat og en god oplevelse for barnet. Mor/far sendes derefter ud i en 1 times tid.

Jeg har god erfaring med hypnoseterapi og børn. Børn er fantastiske at arbejde med. Børn har ikke de samme begrænsninger som voksne og har derfor meget lettere ved at gå i hypnose og få ændret uhensigtsmæssige tanker og adfærd. Børn har en livlig fantasi og en god forestillingsevne de er derfor modtagelige for positive forandringer. Man kan sige at de ikke sidder så godt fast i de gamle mønstre som voksne ofte gør.

I de fleste tilfælde er 3 til 5 behandlinger nok og jeg har løbende tæt kontakt med forælderene i processen.


Der er også mulighed for at booke en forældresamtale (uden barnet) hvor der arbejdes med forslag/værktøjer til et videre forløb.

Anette Kollerup Kampmann

Certificeret Hypnotisør,  Hypnoterapeut, Coach

samt Psykoterapeut

Medlem af NGH USA og 

NGH Danmark

Øreakupunktør fra Akupunkturakademiet

(RAB) Registreret Alternativ Behandler